چگونه زایدات غذایی را به حداقل برسانیم؟
زایدات غذایی:
به قسمت فسادپذیر زباله که معمولاً از زایدات گیاهی، تهیه و طبخ و یا انبار کردن مواد غذایی بدست میآید اطلاق میگردد. کمیت پسماندهای غذایی در طول سال متغیر بوده و در فصول گرم سال که مصرف میوه و سبزی بیشتر ست به حداکثر می رسد.
بخش عمدهای از تولید پسماند جامد در کوهنوردی مربوط به مواد غذایی میباشد. توصیههای مفیدی وجود دارد که می تواند این دور ریز را به حداقل برساند:
1. برنامهریزی غذایی دقیق و واقعبینانه داشته باشیم
2. از دور ریزهای خود یادداشت برداری کنیم.
3. در نگهداری مواد غذایی دقت کنیم.
4. تاریخ مصرف مواد غذایی موجود در قفسهها را کنترل کنید.
5. از غذای مانده حداکثر استفاده را بکنید.
6. دورریختنیها را نگه دارید.
7. محتویات یخچال را فراموش نکنید.
8. به مواد غذایی پودری روی آورید.
9. در اندازه درست و مناسب خرید کنید.
10. خرید را از داخل خانه شروع کنید.
11. عادت خوش خوراک بودن را ترک کنید.
12. غذاهای مانده را به حیوانات خانگی بدهید یا از آنها کمپوست تهیه کنید.
- ۹۴/۱۲/۱۴